Дома> Производи> Бакарни производи> Прилагодување на бронзена плоча и лим
Прилагодување на бронзена плоча и лим
Прилагодување на бронзена плоча и лим
Прилагодување на бронзена плоча и лим

Прилагодување на бронзена плоча и лим

Начин на плаќање:T/T

Инкотерм:FOB

Мин. Со цел:1 Piece/Pieces

Транспорт:Ocean,Land,Air,Express

Порт:shanghai,taicang,ningbo

Опис на производот
Атрибути на производо...

Модел бр.custom made

БрендСуджоу Голден Ант Ко, ООД

Place Of OriginChina

Steel Products0.1mm

Aluminium0.3mm

Copper0.05mm

Nickel0.06mm

Silver Plating0.03mm

Iron And Steel12mm

Способност за набавка...

ПакувањеПрилагодено пакување

ПродуктивностCustom production

ТранспортOcean,Land,Air,Express

Место на потеклоСуджоу

Способност за снабдувањеSupply 100%

СертификатISO9001

Портshanghai,taicang,ningbo

Начин на плаќањеT/T

ИнкотермFOB

Пакување и испорака
Продажни единици:
Piece/Pieces
Тип на пакет:
Прилагодено пакување
Пример за слика:
Прилагодувањето на бронзената плоча и лим се однесува на процесот на прилагодување на бронзените плочи и чаршафи според специфични барања и спецификации. Ова може да вклучува обликување, сечење, свиткување, заварување, гравура и завршување на бронзените плочи и чаршафи за да се исполнат посакуваниот дизајн и функционалност.1. Издржливост: Бронзените плочи се екстремно издржливи и можат да издржат остри временски услови и тешка употреба. Тие не 'рѓаат, делови за машини за обработка на метали, кородираат или се влошуваат лесно, што ги прави долготрајна опција за разни апликации.
2. Естетски пријатно: Бронзените плочи имаат уникатен и привлечен изглед кој додава допир на елеганција и софистицираност на кој било простор. Тие често се користат во декоративни апликации како што се сигнали, плакети, производи за свиткување и скулптури.
3. Висока јачина: Бронзата е силен и здрав материјал што може да издржи високи нивоа на стрес и притисок. Ова го прави идеален избор за структурни апликации како што се мостови, згради и делови од машини.
4. Ниско одржување: Бронзените плочи бараат минимално одржување и можат лесно да се исчистат со мека крпа и благ сапун. Тие не бараат посебни облоги или третмани за да го одржат својот изглед или функционалност.
5. Разновидност: Бронзените плочи можат лесно да се обликуваат и да се обликуваат во различни форми и големини, што ги прави разноврсен материјал за широк спектар на апликации. Тие можат да се користат во архитектонски, индустриски и уметнички апликации.
6. Отпорност на корозија: бронзата е многу отпорна на корозија, кружна челична плоча што го прави идеален материјал за морски и надворешни апликации. Често се користи во изградбата на чамци, бродови и други морски садови.
7. Не-магнетна: Бронзата е не-магнетски материјал, што го прави идеален избор за апликации каде магнетното мешање е загриженост, како на пример во електронските уреди и опрема.
2023 05 05 11 45 46 Png
Hotешки производи
Дома> Производи> Бакарни производи> Прилагодување на бронзена плоча и лим
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати